Træning i dag

- resultater i morgen

Tag et kursus hos os​

Ring nu

72 20 19 13

Salgstræning og salgskurser

​Hos CONSILIUM får du adgang til et stort udbud af åbne og firmatilpassede kurser inden for salg og salgstræning.

Gode salgsindsatser og -resultater kommer ikke af sig selv. Det kræver professionelle og motiverede medarbejdere, hvor løbende salgstræning er en naturlig del af hverdagen.

Måden at sælge på har ændret sig markant de seneste år. Hos CONSILIUM mener vi, at al salg bør kendetegnes ved en tillidsskabende kundedialog, hvorved salgsforløbet eller rådgivningen konstant bibeholder en rød tråd, der vidner om en høj grad af etik og moral.

Dit udbytte af salgstræning hos CONSILIUM

Hos CONSILIUM er vi bevidste om, at udbyttet og effekten af et salgskursus eller løbende salgstræning er af afgørende betydning. Teori er som regel meget godt, men virkeligheden er ofte noget anderledes end teorien foreskriver.

Derfor har alle vores undervisere en salgsmæssig baggrund, ligesom de til dagligt også er beskæftiget med rådgivning og salg af CONSILIUM´s egne kurser og konsulentydelser. Således udfordres de dagligt med enhver salgsmæssig problemstilling, som derved inddrages som erfaringer og undervisningselementer i salgstræningen.

Dette er din garanti for, at teori omsættes til praksis, når du tilmelder dig salgstræning hos CONSILIUM: Hands-on undervisning og teknikker der virker.

Salgstræning skal forankre effektive salgsværktøjer i din hverdag.

Sådan håndterer du forskellige kundetyper

Hos CONSILIUM lærer du at håndtere de mange forskellige kundetyper, du kan møde hver dag, samt de mange budskaber, du skal tage stilling til.

Vi sørger for, at du gennem effektiv salgstræning får den fornødne viden og de rette kompetencer, således at kunderne husker dig og netop dine budskaber, når de skal handle næste gang.

Det er som oftest lettere at foretage mersalg til en tilfreds kunde end at sælge et produkt til et nyt lead - men behøver det at være sådan?

På salgstræningen sørger vi for, at du bliver bevidst om din virksomheds lønsomhed, og samtidig trænes du i at give dine kunder den bedst mulige service og kvalitet.

Skab værdi for din kunde

På salgskurser og salgstræning hos CONSILIUM lærer du at sælge kundefordele frem for at være produktbeskriver. Du lærer at skabe værdi for kunden/kundeemnet og trænes til professionelt og engageret at præsentere et budskab der huskes.

Præsentationen af dit firmas produkter, serviceydelser eller løsninger er afgørende for at gennemføre et salg. Vi sørger derfor for at vores salgstræning klæder dig bedst muligt på, så du er rustet til at kommunikere dit budskab effektivt - og med stor gennemslagskraft.

Salg skaber synergi på arbejdspladsen

I de fleste virksomheder er salg grundlæggende for at sikre både virksomhedens eksistens og succes. Kort sagt kan det betragtes som en af de vigtigste discipliner i forhold til at skabe synergi på arbejdspladsen.

Uden det gode salg udebliver indtægterne og dermed det finansielle afkast.

Derfor er salgstræning hos CONSILIUM, hvor vi gennemgår de grundlæggende og avancerede teknikker bag det gode salg, en investering der betaler sig.

Tilmeld dig et salgskursus hos CONSILIUM

Du finder vores forskellige kursusforløb i højre sidemenu, hvor du kan få yderligere inspiration til salgstræning der gør en forskel, og tilmelde dig ét eller flere salgskurser i Jylland eller på Sjælland.

Du kan tilmelde dig på kurser i grundlæggende salgstræning eller et videregående salgskursus inden for den type salg og rådgivning du er beskæftiget med (personligt salg, telefonsalg eller rådgivende salg).

Bemærk: Det er også muligt at afholde salgskurser og salgstræning internt i din virksomhed - dette sender vi gerne et uforpligtende tilbud på.

og bestil uddybende beskrivelser af den salgstræning, du og din virksomhed er særligt interesseret i.​

                    ​Salgskurser og salgstræning der virker

CONSILIUM APS  |  KLOSTERMOSEVEJ 140  |  3000 HELSINGØR  |  TEL 72 20 19 13  |  FAX 70 22 44 12  |  lami@teknologisk.dk