Træning i dag

- resultater i morgen

Tag et kursus hos os​

Ring nu

72 20 19 13

Receptionist kursus

CONSILIUM tilbyder Danmarks største udbud af kurser for medarbejdere i omstilling og reception.

Receptionen - virksomhedens ansigt udadtil

Den daglige telefonbetjening er vigtig for din arbejdsplads, ligesom det også er vigtigt, at gæster og andre besøgende bliver taget godt og professionelt imod.

Receptionisten er den første man "møder" i telefonen, den første man møder i receptionen og også den sidste man ser i receptionen.

Receptionen og omstillingen er derfor ofte "øretævernes holdeplads", hvor man skal "stå på mål" for alt hvad der foregår i huset, da man i modpartens øjne er synonymt med arbejdspladsen - man er arbejdspladsen.

Dit udbytte af et receptionist kursus hos CONSILIUM

Når du deltager på et receptionist kursus hos CONSILIUM, deltager du sammen med medarbejdere fra andre arbejdspladser - medarbejdere som også arbejder i en reception eller en omstilling, og som kan have de samme udfordringer som dig.

Din motivation og kompetence er vigtig, for at du kan yde en god service internt og eksternt.

På CONSILIUM´s recceptionistkurser får du værktøjer og teknikker til at skabe en høj kundetilfredshed, du lærer at kommunikere effektivt og servicemindet med alle mennesketyper, du lærer at udtrykke dig korrekt på engelsk, du lærer at håndtere vanskelige samtaler samt at forholde dig professionelt til "sure opstød", ligesom du får værktøjer til at styre samtalen og meget talende personer.

Tilmeld dig et receptionist kursus hos CONSILIUM

Benyt knapperne i højre sidemenu til at se mulige kursusdatoer i Jylland og på Sjælland og til at tilmelde dig ét eller flere af vores kurser for receptionister og omstillingsmedarbejdere.

Du kan vælge hele receptionistuddannelsen eller du kan vælge det eller de kurser, der er mest relevant for dig.

Bemærk: Det er også muligt at afholde de enkelte kurser internt på din arbejdsplads - dette sender vi gerne et uforpligtende tilbud på.

og bestil uddybende beskrivelser af de receptionistkurser du og din arbejdsplads er særligt interesseret i.​

Danmarks bedste kurser for reception og omstilling​

CONSILIUM APS  |  KLOSTERMOSEVEJ 140  |  3000 HELSINGØR  |  TEL 72 20 19 13  |  FAX 70 22 44 12  |  lami@teknologisk.dk